2016. máj 18.

Póthajak többféle kiszerelésben, kedvező áron

írta: online reklám
Póthajak többféle kiszerelésben, kedvező áron

A Hairtrend észrevétlen illesztésekkel már több, mint tíz éve végzi a különböző hajpótlásokat, 2005-óta nyújtja szolgáltatásait és van jelen a hajpiacon. Dunakeszin a természetes póthajakkal történő hajhosszabbítás-dúsítást többféle népszerű technikával készítik, mint keratinos- és mikrotincses hőillesztés, mikrogyűrűzés és hüvelyes hidegtechnológiás illesztés.

premium-europai-pothaj.jpg

A hajpótlások tartósságára garancia a 100%-osan természetes prémium minőségű import európai és magyar póthaj, melyeket a szolgáltatás igénybevétele nélkül is megvásárolhatja akár online a szalon weblapján keresztül is, kedvező áron. A tartós és alkalmi visletre egyaránt alkalmas póthajak többféle kiszerelésben megvásárolhatók; szakembereknek színre festett vagy nyers copfként, tincses, tresszelt vagy alkalmi hajpótlásra előkészített csatos hajként.

A weboldalra ellátogatva ha bizonytalan böngészhet hajhosszabbítással kapcsolatos kérdések és válaszok között a fórum archívumban, információt kaphat a hajhosszabbítás kellékekről és szalonban is alkalmazott illesztési technikákról, ötleteket praktikus tippeket a póthajak ápolásától kezdve minden kapcsolódó témáról.

Ha érdeklődik a ma már nagy népszerűségnek örvendő szakma iránt, rész vehet a szalon hajhosszabbítás tanfolyamán, ahol elsajátíthatja a hajpótlás legnépszerűbb technikáit. Hairtrend, hajhosszabbítás-dúsítás természetes póthajakkal, Dunakeszin.

Szólj hozzá

hairtrend póthajak természetes póthaj