2016. már 12.

Kalandra kész vízálló, ütésálló és porálló fényképezőgépek

írta: online reklám
Kalandra kész vízálló, ütésálló és porálló fényképezőgépek

A kaland fényképezőgépek előnye, hogy illeszkedik az aktív életstílushoz, így túrázáshoz, extrém sporthoz kiváló választás még rossz idő, szélsőséges időjárás esetén is. Az időjárásálló fényképezőgépek még víz alatti fotózáshoz is kiválóak, mivel vízálló kialakításának köszönhetően egyes modellekkel akár 30 méteres mélységig is merülhetünk.

E mellet ellenáll a kemény mínusz fokoknak is, tehát a téli képek készítése is gyerekjáték vele. A kaland fényképezőgépek fel vannak készítve a különböző külső mechanikai hatások elviselésére is, az sem okoz problémát, ha véletlen leejtenénk, mert a masszív ütésálló burkolat megvédi a kamerát. A kaland fényképezőgépekkel élvezetes a fotózás minden időjárási viszontagság ellenére is. Éles hatású fényképek, akár Full HD videóminőség a legnagyobb kalandok, aktív kikapcsolódás közben is. Kell ennél több?

A fotószaküzletek az ilyen típusú kompakt készülékek széles palettáját kínálják, íme néhány népszerű kaland fényképezőgép modell:

Fujifilm FinePix XP90 vízálló kaland fényképezőgép
(16,4 megapixeles képérzékelő, 28 mm-es Fujinon 5x optikai zoom, vezeték nélküli távvezérlés, 15 m-ig vízálló)
fujifilm-finepix-xp90.jpg

 

Nikon COOLPIX AW 130 vízálló kaland fényképezőgép
(16 megapixeles CMOS-képérzékelő, NIKKOR 5x optikai zoom objektív, Beépített GPS/GLONASS/QZSS-támogatás)

nikon-coolpix-aw-130.jpg

 

Olympus Stylus Tough TG-4 vízálló kaland fényképezőgép
(16 megapixeles képérzékelő, 4x optikai zoom, TruePic VII képprocesszor, iHS technológia, időzített sorozatfelvétel és Time-Lapse videó, makró felvételi rendszer 30cm-től akár 1cm tárgytávolságig)

olympus-stylus-tough-tg-4.jpg

 

Olympus Stylus Tough TG-870 vízálló kaland fényképezőgép
(16 megapixeles képérzékelő, 5x optikai zoom, TruePic VII képprocesszor, iHS technológia, Hibrid 5-tengelyes Movie IS képstabilizátor, 15 m-ig vízálló)

olympus-stylus-tough-tg-870.jpg

 

Sony Cyber-shot DSC-TX30 vízálló kaland fényképezőgép
(18 megapixeles képérzékelő, Carl Zeiss objektív 5x optikai zoommal, OLED érintőképernyő, Steady Shot képstabilizátor, 10 méterig vízálló)

sony-cyber-shot-dsc-tx30.jpg

Szólj hozzá

fényképezőgépek vízálló fényképezőgép kaland fényképezőgép