2017. már 12.

Kasszás Erzsi folyik a csapból is!

írta: online reklám
Kasszás Erzsi folyik a csapból is!

A CBA nemrég kitalált reklámarca, Kasszás Erzsi videóit már több, mint egymillióan nézték meg a legnagyobb videómegosztón, a reklám népszerűségét minden bizonnyal úgy érték el, hogy hátterében komoly munka folyt a kampány indítását megelőzően.

Agyzsibbasztó, brutális, vizuális és kommunikációs bomba, első körben így jellemezték a CBA üzletlánc új reklámfilmjét. Nem tudni mi volt az alapkoncepció de gyanús, hogy a reklámért felelős marketing szakemberek kielemezték a Fluimucil reklám hatásait, és úgy gondolták ők is megpróbálnak valami hasonlót.

A CBA Facebook oldalán közzétett Kasszás Erzsi reklámvideó pillanatok alatt felkerült Youtube-ra, és elindult a folyamat. Jöttek a negatív kritikák, és sorra kerültek fel az esetenként jó ízlés határát súroló paródiák, reakcióvideók, zenei és videó remixek.

Ez eredeti Kasszás Erzsi reklám:


Nem csak magát a szándékosan gagyira kreált CBA reklámot, de Kasszás Erzsi személyét is szépen kikezdték, amit egész ötletesen kezeltek le több kis videó közzétételével. Innen is látszik, hogy nem hátráltak meg, még sok bőrt lehúznak az Erzsivel fémjelzett reklámokról. Lássuk Kasszás Erzsi további videóit!

Másnapi reagálás a kommentekre, avagy CBA Kasszás Erzsi válaszol:

Boldog Nőnapot kíván a CBA, természetesen Kasszás Erzsivel:

A kitalált remix verseny eredményhirdetése:

Egy gyors párakpcsolati tanácsadás a felültetett lánynak, Kasszás Erzsi módra:


És úgy tűnik ennek nem lesz vége. Jönnek további Kasszás Erzsi videók, és már készülhetünk egy újabb cég őrülten igénytelen reklámfilmjének megjelenésére. Mert egyszerű a recept: csinálj egy erősen kritizálható leginkább gagyi kategóriába sorolt reklámfilmet, ezzel elhúzod a mézesmadzagot a "mémgyártók" előtt és akár hátra is lehet dőlni. Valóban ez a jövő vár a tartalomfogyasztókra, jönnek a gagyi reklámok?

Szólj hozzá

reklám reklámfilm kasszás erzsi CBA reklám