2017. jan 09.

Az online reklám előnyei

írta: online reklám
Az online reklám előnyei

online-reklam.jpg

Az online reklámnak a hagyományos reklámokkal - mint nyomtatott sajtó, tv illetve egyéb média megjelenés - szembeni legfőbb előnye, hogy a kívánt információt hordozó tartalom azonnal megjelenik, és az internetnek köszönhetően rövidebb idő alatt nagyobb tömeget érhetünk el vele. A hirdetés formátumától és a megjelenés helyétől függően könnyebben célozható meg célcsoportunk, továbbá nincsenek földrajzi illetve időbeli korlátai.

Az online hirdetésnek rengeteg fajtája van, lehet például egy szöveges vagy vizuális tartalom, akár egy jól megírt PR cikk is. Egyre népszerűbbek a videohirdetések, melyeknek a legnagyobb videómegosztó portálon történő megjelenéssel könnyedén érhetünk el jelentős tömegeket. Lehetőségünk van testre szabott kattintás alapú hirdetéseket is létrehozni, erre kínál felületet a keresőóriás Adwords szolgáltatása. Egy megfelelően megírt PR cikk előnye, hogy ha hasznos vagy kellően érdekfeszítő lett írásunk az olvasók tovább népszerűsíthetik, ha lehetőséget biztosítunk rá egy kattintással megoszthatják a különböző közösségi oldalakon. Így ideális esetben egyszeri munkával hosszabb távon is érdeklődőket hozó reklámot készíthetünk.

A PR cikkeknek ma már szerepe van a keresőoptimalizálásban is, hiszen ha kellő mennyiségű és minőségi a szövegkörnyezet, illetve a cikk kihelyezésének helye is megfelelő Google bizalommal rendelkezik a cikkben elhelyezett link segítheti weboldalunkat a keresőben elfoglalt pozíciónk előremozdulásában. SEO szakemberek gyakran alkalmazzák ezt a technikát, és szerencsére néhány ingyenes felület is elérhető. Ha te is szeretnél egy igényes cikket megjelentetni, látogass el a www.drunix.net oldalra, ahol a felhasználási feltételeknek megfelelően beküldött PR cikkek néhány napon belül megjelennek. Ne felejts el képet is csatolni cikkedhez, hiszen így a látogatók számára is vonzóbbá teszed.

Szólj hozzá

online reklám online hirdetés pr cikkek