2015. dec 23.

Miért választják sokan az orosz póthajat?

írta: online reklám
Miért választják sokan az orosz póthajat?

orosz-pothaj.jpgBár sokan az európai hajat tartják a legtartósabb hajpótlások megfelelő alapanyagaként, érdemes szót ejteni az egyre népszerűbb Oroszországból importált hajakról. Szerkezetében az orosz póthaj hasonlít leginkább a minőségi, esetenként prémium jelzővel illetett európai hajhoz, egyetlen kiemelendő különbség a haj átlagosan nagyobb keresztmetszete.

Ennél fogva az orosz hajak inkább azoknak ajánlottak, akiknek átlagosak vagy vastagabbak a hajszálai, nagyon vékony szálú hajú hölgyeknek nem. Hordhatóságát tekintve amennyiben szakszerűen és kíméletesen van színre festve, elérhetik az átlagos európai hajak tartósságát, ehhez természetesen szükséges a rendszeres és megfelelő hajápolás is.

Az orosz póthajak kedvezőbb áron megvásárolhatók, legtöbb esetben az egyre inkább háttérbe szorult indiai haj áráért már beszerezhetők. Aki nem szeretne prémium európai hajra költeni, és nem túl vékonyak a hajszálai remek választás lehet az import oroszországi haj. Ha vásárolni szeretne, a Premium Hair Kft által kínált kiskereskedelmi orosz póthaj árak itt megtekinthetők!

Szólj hozzá

póthaj orosz póthaj póthaj árak