2015. jún 21.

Külföldi pont és rajongó gyűjtő oldal

írta: online reklám
Külföldi pont és rajongó gyűjtő oldal

rajongo.jpgSzeretnék bemutatni egy külföldi pontgyűjtő oldalt, ami segíthet idegen nyelvű, vagy többnyelvű oldalad népszerűsítésében is. Jelenleg közel 40 ezer felhasználó alkotja a közösséget, melyből kb. 500 folyamatosan online. A legnépszerűbb közösségi oldalak mellett Instagram, SoundCloud és például Vimeo és Vine is van a rendszerben.

100 pontért vásárolható lottó szelvény, amivel akár több ezer pontot is nyerhetsz. Időszakosan kuponkódokat küldenek ki emailben, amit a honlap Coupons menüje alatt lehet beváltani.
Affiliate programjuk keretein belül jelenleg mindenki után, aki a saját kódoddal (linkeddel) regisztrál, 100 pontot és 20 centet kapsz. Az alád regisztrált aktív felhasználók összegyűjtött pénzének 10%-át szintén megkapod.
Ahhoz, hogy mindezt valóban megkapd a regisztrált felhasználóknak legalább 200 db pontgyűjtő interakciót kell végrehajtania.

Ha te is szeretnél pontot, pénzt gyűjteni - regisztráció itt: www.like4.us - csak kattints és add meg a belépéshez szükséges adatokat! Ha te is szeretnél magad alá felhasználókat regisztráltatni, sokféle méretű banner közül választhatsz, melyeket elhelyezheted honlapodon, blogodon.

Szólj hozzá

látogatottság növelés közösségi média rajongó gyűjtő